Mukana tukemassa

 

Olen työskennellyt Niinan kanssa Vesalan yläasteella syksystä 2007 lähtien. Hän on työlleen omistautunut ja ajattelee aina oppilaan oikeusturvaa ensimmäisenä. Niina ei ole ainoastaan ammattitaitoinen vaan myös hyvä ihminen. Jos haluat äänestää ehdokasta, joka ymmärtää päätöksen teon vaikutukset ruohonjuuritasolle myös heikoimmassa olevien näkökulmasta, äänestä Niinaa!

Suaad Onniselkä

Fysiikan ja matematiikan lehtori, asiantuntijaopettaja

Niina on tuonut kouluunsa vahvuuspedagogiikan, jonka tavoitteena on auttaa nuorta huomaamaan omat vahvuutensa ja kehittämään niitä. Tämä kuvaa hyvin Niinan tapaa olla ja työskennellä. Hän on vahvasti arvositoutunut ja taitavasti tarttuu sellaisiin asioihin, joissa hän voi edistää omia arvojaan. Niina on utelias ja toteuttaa itse  elinikäisen oppimisen periaatetta kouluttamalla jatkuvasti itseään ja antamalla monipuolista osaamistaan yhteisön käyttöön. Tekevänä ihmisenä Niinalla on laaja verkosto osaajia yhteiskunnan eri alueilta. Niina on kansainvälistä kokemusta omaava, selkeäsanainen ja eettinen poliitikko. Juuri sellainen, jota nopeasti muuttuva ja kasvava Helsinki tarvitsee.

Kirsi Verkka

Opetuksen kehittämisen asiantuntija

Jos etsit ehdokasta, joka oikeasti välittää ihmisistä ja yhteisistä asioista, valitse Niina! Hän toimii omassa arjessaan Itä-Helsingin nuorten ja perheiden parissa ja tuntee näiden ongelmat perin juurin ja tietää myös, kuinka niitä voitaisiin parhaiten ratkaista. Niinalla on näkemystä, ideoita ja kykyä toteuttaa ne. Yhteisten asioiden hoitaminen on yhteistyötä ja kokemuksesta tiedän, että Niinan kanssa se sujuu.  

Sanna Halla-aho

Erityisopettaja